Ergonomisch slaapcomfort, aangemeten matras Kuperus

  Matras op maat

  Uw matras op maat wordt in onze winkel persoonlijk aangemeten en door Kuperus naar uw specificatie met de hand samengesteld. Vakmanschap en vervaardigd met natuurlijke materialen.

  Oneindig veel comfortzone's door Ergonomische opbouw
  Om uw gepersonaliseerde matras samen te stellen maken wij in onze winkel te Beerse gebruik van verwisselbare verenpakketten, een verenpakket bestaan uit verschillende veerdikte's om u steeds de juiste ondersteuning te geven. Zachtere zone's waar u dieper wenst in te zakken zoals schouderzone en bij voorkeur een stevige heupzone zodat uw lichaam steeds een perfecte ondersteuning heeft voor een gezonde nachtrust zodat u geen pijnpunten meer voelt. Problemen zoals nekklachten, schouderpijn, rugpijn, heupklachten of slaapproblemen worden vaak veroorzaakt door een slechte matras of bed. Met onze aangemeten matras kunnen wij u lichaam in de optimale houding brengen voor een goede en gezonde nachtrust.

  Slapen doe je vooral op een goed ondersteunende en ventilerende matras, onze ergonomisch opgebouwde matrassen geven de perfecte ondersteuning voor uw rug en zijn anti bacteriël behandeld. Een goed bed zorgt voor een goede nachtrust, u zal uitgerust en fit opstaan. Voor mensen met rugklachten is een goed bed een must, maar ook voor mensen met een gezonden rug is een goed bed geen overbodige luxe. De meeste mensen brengen 1/3 van hun leven in bed door, een goede matras zal rugklachten voorkomen. want voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

  Kuperus Long Lasting Matrassen

  Een Kuperus Long Lasting matras is als het ware een groot genot
  door de 2000 ondersteuningspunten krijg je de meest ergonomische ondersteuning
  kom heb testen in onze toonzaal te Beerse

  Kussens

  Een slaapkussen is meer dan een kussen. Met Silvana Support haal je het beste in huis, een ergonomisch opgebouwd kussen met 3 bovenvakken met verschillende stevigheden voor een perfecte positie van het hoofd in iedere lighouding. Gezichtjes laten zien hoe u een Silvana Support op de juiste wijze gebruikt

  Neksteun
  Ondersteuning op de juiste plaats: de nekspieren, die overdag uw hoofd dragen kunnen s'nachts ontspannen

  Schoudercontour
  Speciaal gevormde neksteun met schoudercontour voor een perfecte pasvorm

  Wigvorm
  Niet enkel mooi om te zien maar ook functioneel, de vulling blijft op zijn plaats.

  in onze beide winkels liggen er verschillende testkussens.

  Donsdekens

  DondekensEen comfortabel, soepel en luxe 100% eendendonzen dekbed met comfortstroken
  Houd je van een lekker comfortabel en soepel 100% eendendonzen dekbed. En slaap je in een licht verwarmde kamer. Dan is de Palau het perfecte dekbed voor jou. Dit dekbed is voorzien van comfortstroken aan de zijkant van het dekbed, zodat het dekbed perfect om je lichaam aansluit en koude luchtstromen voorkomen worden.

  Warmteklasse: 2
  (gemiddelde isolatie, bij de meeste mensen favoriet.)
  • 1e laag: 100% satijngeweven katoen, behandeld tegen huisstofmijt en voorzien van Nomite® keurmerk.
  • Vulling: 100% hoogwaardige witte Europese eendendons, klasse 1, voorzien van Downafresh® hygiëne-label.
  • Model: Cassette met opstaande schotten met comfortstroken
  100% ganzendons van topkwaliteit en Anti Allergisch, diverse warmte klasse