Ergonomische Bureaustoelen

  Onze ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen voor mensen die rugproblemen willen voorkomen, intensief zitten meer dan 5 uur per dag zal U rug zwaar belasten. Kies daarom voor een bureaustoel met Dondola System ( beweegbaarheid naar alle kanten). Onze bureaustoelen zijn volledig op uw maat geschreven, zithoogte verstelbaar, beweegbare rug, verstelbare armsteunen, zit verstelbaar, dondola, Ergo Balance enz.. diverse mogelijkheden afhankelijk van de verschillende modellen. Steeds topkwaliteit en voor ieders budget,prijzen variëren volgens model, opties en uitvoeringen en steeds op aanvraag. Door onze samenwerking met Wagner en Rovo hebben we dan ook de perfect ontwikelde bureaustoel met 5 jaar garantie. Kom langs en voel het verschil. Onze professional office voldoen aan de Europese Norm 1335.

  Overweegt u een aankoop van meer dan 5 stuks dan is een vrijblijvende presentatie bij u terplaatsen mogelijk. Wij maken steeds een vrijblijvende offerte voor grotere aantallen. Onze promotie bureaustoelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Hieronder alvast enkele voorbeelden van onze modellen. Ook Swopper behoort tot ons concept. Bij ons enkel het beste voor je rug.

  Bureaustoelen voor professioneel gebruik of thuis gebruik, iedereen welkom in onze toonzaal te Beerse, gelegen in de Kempen van de Provincie Antwerpen. De Ergonomiezaak voor bureaustoelen in kempen regio Turnhout.
  Ergoform Ergo Balance: Klik hier voor onze folder (pdf)!

  • Ergonomische bureaustoel Rovo ECO balance
  • Bureaustoel
  • bezoekerstoelen
  • Bureaustoel